(VIDEO) EURO 2016: Spectacol și surprize mari în Grupa D. Croația câștigă grupa, Turcia revine senzațional

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Meciuri extraordinare în ultima etapă din Grupa D a Campionatului European de fotbal. Croația a învins Spania și s-a clasat pe prima poziție, în timp ce Turcia a trecut de Cehia și are șanse mari de a se califica în optimi.

Marea surpriză a furnizat-o Croația, care cu jumătate de echipă schimbată față de primele etape și cu 3 jucători sub 21 de ani a jucat extraordinar în fața campioanei en-titre Spania, pe care a învins-o cu 2:1.

Morata a deschis scorul în minutul 7, marcând al treilea său gol la acest turneu final, dar la pauză a fost egalitate, Kalinic punctând cu un călcâi de mare efect.

Repriza secundă a fost foarte spectaculoasă, cu un penalty ratat de Sergio Ramos și golul victoriei venit de la Ivan Perisic, în minutul 87.

Turcia a revenit și ea senzațional după primele două meciuri modeste, în care primise 4 goluri fără a marca. Elevii lui Fatih Terim au dat dovadă de o determinare care i-a făcut celebri altă dată și au învins cu 2:0, scor ce le dă șanse mari la calificare, ei depășind Albania în clasamentul echipelor de pe locul 3.

Burak Yilmaz în minutul 10 și Ozan Tufan în minutul 65 au adus victoria Turciei și au asigurat calificarea Irlandei de Nord în optimi, care nu mai are cum să piardă poziția a 4-a în clasamentul echipelor de pe locul 3.

În urma acestor rezultate, Croația câștigă grupa, în timp ce Spania, de pe locul 2, va fi nevoită să întâlnească în optimi Italia. Turcia, cu 3 puncte și un golaveraj de 2:4, are șanse bune de a prinde optimile.

Cattura


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...