Hoţi de buzunare reţinuţi în flagrant în microbuzele de pe rutele 121, 190 şi 192

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O tânără în vârstă de 29 ani, originară din Bălţi, a fost reţinută în flagrant delict de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, după ce a sustras din buzunarul unei locuitoare a comunei Bubuieci, în vârstă de 19 ani, portmoneul cu bani şi acte de identitate. Incidentul a avut loc în timp ce cele două persoane se deplasau cu maxi taxi de pe ruta 121. Victima s-a ales cu un prejudiciu material în sumă de 1 400 lei.

Un alt caz a fost descoperit în microbuzul de pe ruta 192. Din geanta unei femei a fost sustras portmoneul cu bani de un individ în vârstă de 35 ani, anterior reţinut şi documentat pentru fapte similare. El a fost încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri, unde şi-a recunoscut vinovăţia.

Al treilea hoţ de buzunare a fost capturat de poliţişti, în maxi taxi de pe ruta 190, după ce a furat din geanta unei domnişoare de 20 ani, portmoneul. În acesta erau peste 400 lei. Individul s-a dovedit a fi în vârstă de 31 ani, anterior judecat pentru diverse infracţiuni. În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, returnând portmoneul victimei.

În toate cazurile înregistrate, poliţiştii au iniţiat cauze penale pentru pungăşii, iar făptaşii riscă amendă în mărime de la 6 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...