(VIDEO) EURO 2016: România pierde cu Albania. Franța și Elveția se califică în optimi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

România a pierdut duminică în fața Albaniei și a fost eliminată de la Campionatul European de fotbal. Din Grupa A, Franța și Elveția merg sigur în optimi, în urma unui egal fără goluri.

România a jucat modest cu Albania și a primit singurul gol al meciului în minutul 43. Tătărușanu a greșit grav, iar Sadiku a reluat în poarta goală.

Deși a avut o întreagă repriză secundă în care să poată întoarcă rezultatul meciului, naționala lui Anghel Iordănescu a evoluat extrem de modest în repriza secundă, având o sigură ocazie notabilă, la o bară a lui Andone.

În celălalt meci al grupei Franța și Elveția au remizat fără goluri și merg braț la braț, de pe primele două poziții în optimile de finală ale competiției. Deși au dominat clar partida, în special în prima parte, francezii nu au putut marca și câștigă grupa, cu 7 puncte, două peste Elveția.

Albania termină grupa cu trei puncte și un golaveraj de 1:3, având șanse minime de a merge mai departe, dar chiar de nu se califică în optimi va pleca acasă cu capul sus.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...