Riscă 10 ani de închisoare pentru că racolau tinere din Moldova și le exploatau sexual în Germania

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Racolau tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, iar apoi le exploatau sexual în Germania. Este vorba de o reţea internaţională de proxeneţi, condusă de trei cetăţeni ai Federaţiei Ruse, stabiliţi cu traiul în Germania, care s-au dovedit a fi şi organizatorii filierei şi o moldoveancă. Ultima era responsabilă de recrutarea tinerilor din R. Moldova şi transportarea acestora în Germania.

Oamenii legii au reţinut-o în flagrant pe figuranta din R. Moldova, în timp ce însoţea una dintre tinerele recrutate care urma să ajungă în Germania.

Ajunse la destinaţie, tinerele erau pozate în lenjerie intimă, apoi acestea erau plasate pe diferite site-uri, în baza cărora erau selectaţi clienţii. Ulterior fetele erau exploatate sexual în apartamente închiriate.

În cadrul investigaţiilor, poliţia a identificat patru moldovence recrutate şi exploatate sexual în Germania de către membrii acestei reţele.

La moment, moldoveanca de 26 de ani, membră a grupării, este învinuită de proxenetism şi se află în arest preventiv pentru 15 zile, iar poliţia în colaborare cu organele de drept din Germania continuă investigaţiile pentru a identifica şi alte tinere exploatate de către această filieră, cît şi reţinerea celorlalţi figuranţi. Dacă aceştia vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 10 ani de închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...