(VIDEO) EURO 2016: Egal surprinzător între Portugalia și Islanda

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prima etapă a fazei grupelor Campionatului European de fotbal s-a încheiat cu un egal între Portugalia și Islanda, cele două formații făcând parte din Grupa F.

Islandezii, la fel ca și în preliminarii, au continuat să joace surprinzător de bine, ridicându-se de multe ori la nivelul mult mai titraților adversari.

Prima repriză a aparținut portughezilor, care au dominat categoric și au reușit să deschidă scorul după mai multe ocazii irosite, în minutul 31, prin Nani, la o fază excepțională a lusitanilor.

Islandezii au ieșit mai curajoși de la cabine și au reușit egalarea în minutul 50, prin Birkir Bjarnason, care a profitat de un lanț de greșeli în apărarea Portugaliei.

Scor final 1:1, iar vedeta Cristiano Ronaldo, care a avut o prestație modestă, ratează deocamdată șansa să devină primul jucător din istorie care să marcheze la 4 turnee finale europene diferite.

După prima etapă, Grupa F este condusă de Ungaria, cu trei puncte, Islanda și Portugalia au câte un punct, în timp ce Austria e cu zero.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...