(VIDEO) EURO 2016: Anglia și Rusia furnizează primul egal al competiției

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Anglia și Rusia au încheiat la egalitate, scor 1:1, la Marsilia, derby-ul primei etape din Grupa B a Campionatului European de fotbal.

Marcat de luptele de stradă dintre suporterii celor două formații, meciul de pe „Velodrome” a fost dominat clar de către Anglia, în special în prima repriză, în care portarul rus Akinfeev a fost remarcat în mai multe rânduri.

Repriza secundă a început mai echilibrat, dar Anglia, cu cea mai tânără echipă de la acest turneu final, a deschis scorul în minutul 73, prin Dier, care a executat superb o lovitură liberă din apropierea careului.

Rusia, care a aliniat la EURO 2016 cel mai bătrân lot, a egalat în prelungirile meciului, prin veteranul Vasili Berezuțki, care a reluat cu capul în urma unor nesincronizări în apărarea albionului.

Astfel, blestemul echipei antenate de Roy Hodgson se prelungește, Anglia nereușind niciodată să se impună în meciul de deschidere al unui european.

Scor final 1:1, iar după prima etapă lider al grupei este Țara Galilor, cu trei puncte, urmată de Anglia și Rusia, cu câte unul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...