Poliţişti de patrulare, surprinşi în timp ce ar fi luat mită. Unde au fost ascunşi banii// VIDEO

Un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare Soroca a fost surprins în timp ce ar fi luat mită de la șoferul unui microbuz. Mașina cu numerele de înmatriculare ”MAI 9761” a fost surprinsă de un martor ocular.

Din imaginile video publicate de Curaj.TV se observă cum un polițist de patrulare oprește un microbuz și îi solicită actele șoferului. La un moment dat, polițistul se deplasează spre mașina de patrulare, iar conducătorul auto se apropie de mașina poliției.

După ce a discutat timp de câteva minute cu cei doi polițiști, se poate observa că șoferul scoate banii dintr-o gentuţă și îi pune ”pe ascuns” în ușa mașinii. Ulterior, șoferul își ia actele și pleacă.

Ministerul Afacerilor Interne s-a autosesizat pe marginea cazului respectiv. În acest sens, Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI a iniţiat o anchetă de serviciu prin care urmează să fie stabilite circumstanţele acestui caz şi identitatea angajaţilor implicaţi.

[youtube id=”Y7Odtez_L3E”]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.