(FOTO) Individul care a împușcat un fost consilier local din Comrat, căutat de poliție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliția se află în căutarea individului care l-a împușcat astăzi dintr-o armă de vânătoare pe fostul consilier din Comrat Victor Vasilioglo.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orelor 13:55. Veniți la fața locului polițiștii au depistat un bărbat de 37 de ani din Comrat cu plagă împușcată în regiunea abdomenului și capului. De asemenea la locul infracțiunii, oamenii legii au depistat o armă de vânătoare de model IJ, cal.12 mm, 2 tuburi de cartuș și un telefon mobil.

Din informațiile preliminare, victima a fost împușcată de către un localnic în vârstă de 29 de ani, cu care se afla în relații ostile și care a părăsit locul infracțiunii.

Potrivit gagauzinfo.md, Victor Vasilioglo a câștigat la cărți locuința unui bărbat și o sumă mare de bani. Astfel, între cei doi s-a pornit o ceartă.

Ca urmare, fostul consilier a fost împuşcat dintr-o armă de vânătoare de către „camaradul” său de cărți. Suspectul de 29 de ani a fugit de la locul faptei.

Fostul consilier, în vârstă de 38 de ani a fost internat de urgență, fiind rănit în abdomen și zona capului, iar poliția caută individul care a împușcat în fostul consilier.

ibrishim_nikolay_dmitrievich


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...