În momentul când au izbucnit flăcările, Valentin Bodiu era singur în casă şi dormea. S-a trezit când camera se umpluse de fum şi nu mai avea cu ce respira. A sunat imediat la salvatori. Pompierii sosiţi la faţa locului cu trei autospeciale nu au reuşit să salveze mai nimic. Locuinţa şi toată averea agonistă timp de o viaţă au fost transformate în cenuşă. Bărbatul de 43 de ani este încă în şoc. Fiica acestuia spune că nu au unde să se adăpostească şi cere ajutorul oamenilor, pentru a-şi putea reconstrui locuinţa.

Nici apartamentul vecinilor nu a scăpat de furia flăcărilor. Acoperişul locuinţei unei familii, care creşte un copil de opt luni, a fost distrus în urma incendiului.

Rudele şi vecinii din apropierea casei cu două etaje au sărit imediat în ajutor, dar nu au putut să se apropie din cauza flăcărilor mari care s-au extins cu repeziciune.

Potrivit primarului satului Bulboaca, Victor Jereghe, în prezent, fondul de rezervă al localităţii este limitat, dar a dat asigurări că va încerca să găsească soluţii pentru sinistraţi. Totodată, cele două familii fac apel la oamenii de bună credinţă să îi ajute, iar pentru aceasta îi pot contacta la numerele de telefon: 069631762 şi 061128196.