Site-ul postului de televiziune, declarat drept „singurul de ştiri din Moldova”, citează o altă pagină web, care, la rândul său – menţionează că ar avea informaţia din „surse din cadrul DA”. Fără a solicita o reacţie din partea lui Andrei Năstase sau a unui coleg de partid al acestuia, site-ul „singurului post de ştiri din ţară” tirajează această informaţie.

Informaţia este însă una falsă şi a fost comentată de către Andrei Năstase pentru Independent.md. Potrivit acestuia, „oligarhul Vladimir Plahotniuc este disperat că orice încercare a sa” de a-l „denigra capătă efectul bumerangului”.

„Este încă o dovadă a mârşăviei de care dă dovadă acest aşa-zis trust de presă, pentru că ceea ce fac ei numai jurnalism nu este. După ce au inventat tot felul de minciuni pentru a mă murdări şi a denigra Platforma Demnitate şi Adevăr, acum vin cu astfel de invenţii. Asta denotă disperarea oligarhului, care vede că atacurile sale nu fac decât să întărească şi mai mult poziţiile Platformei Demnitate şi Adevăr”, a declarat Andrei Năstase.
El susţine că „Platforma Demnitate şi Adevăr „în continuare se află în discuţii cu forţele anti-oligarhice pentru identificarea unui candidat care să câştige alegerile şi să contribuie la scoaterea din captivitate a statului”.

„Aşa cum am spus a doua zi după decizia Curţii Constituţionale, Platforma Demnitate şi Adevăr va depune eforturi pentru a unifica toate forţele anti-oligarhice, sănătoase, pentru a face front comun în faţa acestui regim care se transformă într-o dictatură. Totodată, Consiliul Naţional Politic al Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr mi-a acordat onoarea de a fi oferta formaţiunii pentru scrutinul prezidenţial şi sunt hotărât să respect această decizie indiferent de atacurile pe care Plahotniuc le face la adresa mea”, a mai spus Năstase.