Ce păţeşti dacă mănânci banane cu coaja neagră? Anunțul specialiştilor
Eviţi să le cumperi sau îţi plac la nebunie bananele cu coajă neagră? Crezi că sunt deteriorate şi că ţi-ar putea face rău sau le preferi în locul bananelor „verzi"? Specialiştii japonezi ne aduc veşti uimitoare despre bananele cu coajă neagră, scrie site-ul frunză-verde.ro.
Bananele foarte coapte, cu coajă moale, cu pete maronii sau chiar cu coajă neagră, conţin unele substanţe excepţionale pentru sănătatea noastră, aceste substanţe active găsindu-se doar în bananele ajunse la maturitate.
Bananele cu coajă neagră combat CANCERUL
Bananele foarte coapte conţin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucide. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin un TNF natural foarte puternic.
Un grup de cercetători japonezi de la Universitatea din Tokyo, conduşi de profesorul Senji, au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, după descoperirea conţinutului ridicat în factori anticancerigeni pe care bananele coapte îl prezintă.
Primarul de Căușeni, Anatolie Donțu, DECĂZUT din drepturi. Locuitorii din Căușeni sunt așteptați să-și aleagă noul PRIMAR pe 17 noiembrie
MĂRTURII despre foametea organizată de sovietici în Basarabia (II): „Prin împrejurimi - o mulțime de cadavre, pe alocuri mâncate de oameni, ori de animale, nu se știe adevărul. Nu avea cine-i îngropa, fiindcă cei vii erau mai mult morți decât vii”
Pe cine afectează praful SAHARIAN care a acoperit noapte trecută R. Moldova. Avertismentul medicilor