(VIDEO) Manchester United câștigă Cupa Angliei după un meci dramatic pe Wembley

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester United a câștigat sâmbătă, pe Wembley, Cupa Angliei, după o finală extraordinară cu surpriza din acest an a competiției – Crystal Palace.

Meciul a fost unul plin de dramatism, decis în cea de-a doua repriză de prelungiri de o Manchester United aflată în inferioritate numerică.

Crystal Palace, care nu a câștigat niciodată un trofeu în fotbalul englez, s-a aflat aproape de câștigarea primei competiții din istorie, deschizând scorul pe Wembley în minutul 78, prin Puncheon.

Spaniolul Mata, lăsat surprinzător în afara lotului pentru EURO 2016, a egalat trei minute mai târziu și a trimis meciul în prelungiri.

În timpul adițional United a rămas cu un om în minus în minutul 105, după ce Smalling a luat al doilea galben. Lingard, cu o execuție excepțională, a marcat însă golul victoriei, aducând un trofeu într-un sezon modest în campionat și cupele europene pentru United.

A fost primul trofeul câștigat de Louis van Gaal de când este la Manchester United și a 12-a Cupă a Angliei din palmaresul „Diavolilor Roșii”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...