Un „Porsche”, surprins cum gonea cu peste 250 de km/h spre Leuşeni. Ce a păţit şoferul

Record de viteză fixat pe traseul Chişinău – Leuşeni. Un şofer a fost  surprins de polițiștii de patrulare în timp ce conducea cu peste 250 de km/h spre vama Leuşeni.

Odată fixată de aparatul radar al unei mașini de patrulare, informația a fost transmisă tuturor echipajelor aflate în apropiere, iar în preajma postului Vamal Leușeni automobilul de marcă „Porsche Boxster” a fost stopat de polițiștii Batalionului 3 al Inspectoratului Național de Patrulare.

Vitezomanul de 35 de ani, originar din Chișinău, care a pus în pericol participanții la trafic, a recunoscut că a condus automobilul cu mult peste limita admisă, motivând că se grăbea la o competiție sportivă în România.

Bărbatul s-a ales cu o amendă de 1 000 de lei și 5 puncte de penalizare.

Cazul a fost înregistrat la două zile după ce pe traseul Chișinău – Leușeni, din cauza vitezei excesive, s-a produs un accident grav în urma cărora 3 persoane au decedat. La 19 mai curent, un alt șofer a fost surprins de polițiștii de patrulare conducând cu peste 250 de km/h, pe același traseu.

MASINA VITEZA

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.