• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a fost menţionată cu un certificat ISSA pentru promovarea raportării electronice

    CNAS a fost menţionată cu un certificat ISSA pentru promovarea raportării electronice

     18.05.2016    4960 Accesări    

    Sistemul de raportare electronică „e-Reporting” dezvoltat de către Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) a fost inclus în Baza de date a bunelor practici a Asociaţiei Internaţionale pentru Securitate Socială (ISSA). CNAS a fost recunoscută pentru aportul adus la promovarea şi susţinerea raportării electronice implementate – SIA „e-Reporting” şi a fost menţionată cu certificatul care atestă includerea în baza de date ca una din bunele practici în domeniul securităţii sociale.

    Evenimentul a avut loc la Stockholm, la data de 18 aprilie 2016, în cadrul Forumului regional de securitate socială pentru Europa, unde am fost atestaţi la capitolul inovaţii în domeniul securităţii sociale şi a bunelor practici.

    SIA „e-Reporting” reprezintă o alternativă la modalitatea clasică de prezentare a rapoartelor. Recent, portalul a fost dezvoltat cu acordarea posibilităţii de includere a formularului REV1 în procesul de raportare on-line.

    La data de 01.05.2016, din volumul total al declaraţiilor persoanelor asigurate 96,2 % au fost prezentate prin portalul www.raportare.md.

         Direcţia generală evidenţa individuală a contribuţiilor

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY