A furat un „VAZ” ca să meargă la discotecă! Află păţania unui tânăr din Leova

Un tânăr de19 ani a fost reținut pe urme fierbinți de polițiștii din Leova  după ce a răpit o mașină de model ”VAZ-2101”.

Luni dimineaţa, în jurul orei 7:00, un bărbat din satul  Coporani, raionul Leova, a sunat la poliție anunțând că i-a fost răpită mașina, parcată în curtea casei.

Imediat, polițiștii  u întreprins toate acțiunile  pentru a depista automobilul  dar și pe cel care a săvârșit infracțiunea.

În mai puțin de o oră, autovehiculul furat a fost găsit în orașul Iargara, pe marginea drumului, ca ulterior să dea și de urmele făptașului.  Acesta s-a dovedit a fi un consătean de-al victimei.

Audiat de polițiști, acesta și-a recunoscut vina, menționând că a răpit mașina pentru a pleca la discotecă în satul vecin, dar ghinion, s-a finisat combustibilul și a înnoptat în mașină până dimineața, când s-a pornit pe jos pre casă, dar a fost prins de polițiști.

Atât tânărul, cât și mijlocul de transport au ajuns la Inspectoratul de Poliție Leova, unde urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului și a se lua măsurile legale, autovehiculul urmând a fi restituit proprietarului.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.