La eveniment au participat zeci de micuţi care au aşteptat cu nerăbdare să descopere povestea. Oaspeţii prezenţi la lansarea cărţii au avut parte de parte de surprize, cadouri şi reduceri.

Povestea este citită cu mult drag de vedete din Republica Moldova. Rolurile au fost interpretate de: Tamara Berzoi, Anatol Durbală, Andrei Porubin, Mihaela Strâmbeanu, Daniela Burlaca, Iurie Gologan, Emilian Creţu. Coloana sonoră şi voce Stela Botez şi Ina Zdorovetchi.

„Ideea acestei poveşti a apărut în momentul în care o prietenă mi se confesa că nu mai ştia ce explicaţii să găsească pentru fetele ei la întrebarea pe care i-o tot puneau: „Mami, cum am apărut noi pe lume?”. Nu a funcţionat povestea cu barza, avionul sau altele de acest fel, ci cu o semincioară. A fost mai credibilă. Cel căruia i-a venit ideea a fost tatăl micuţelor curioase. Ideea era bună, dar mai trebuia şi aşezată în context. Şi uite că aici am intervenit eu… Cartea-poveste „Semincioara fermecată” va fi cadoul perfect pentru fiul meu Dănuţ”, a scris Stela Popa, pe blogul ei.

Anterior Stela Popa a publicat şi cartea „Îngerii Mării”, care a fost lansată la sfârşitul anului trecut, bucurându-se de o popularitate deosebită.