Tocmai de aceea, presiunea este una enormă. Un singur pas greşit poate însemna ratarea unui întreg sezon în campionat pentru oricare dintre cele două formaţii. Iar polemica, în acest context, nu avea cum să lipsească. Cotidianul AS a scris astăzi că portarul Granadei, Ivan Kelava, ar fi dezvăluit într-un interviu apărut pe portalul Goal, în variantele italiană şi croată, că Real Madrid le-ar fi oferit un consistent bonus financiar jucătorilor andaluzi pentru a încurca Barcelona.

Zvonurile privind primele oferite de Real Madrid ar fi apărut chiar din vestiarul Granadei. Kelava ar fi declarat că ”colegii mei mi-au spus că e un lucru normal să primeşti stimulente financiare de la alte cluburi”.

Odată cu apariţia ştirii, însă, şi a polemicii generate de aceasta, Kelava a ieşit public, declarând că ”i-au fost interpretate cuvintele şi că a fost înţeles greşit din cauza traducerii defectuoase”. Asta, în condiţiile în care Kelava e croat şi a oferit interviul în limba maternă portalului Goal Croaţia.

”Când am ajuns la antrenament, am primit un telefon de la preşedintele Quique Pina, care era foarte îngrijorat după apariţia ştirii. Eu nu ştiam despre ce vorbeşte, mi-a zis că a apărut în cotidianul AS, m-am simţit decepţionat, supărat, pentru că eu nu am zis asta. A fost un interviu acordat unui ziarist din Croaţia, dar interviul a apărut şi în Goal, un site în italiană. Ei au tradus corect, însă, nu ştiu ce s-a întâmplat în varianta din AS”, s-a disculpat Kelava. Cotidianul AS a publicat însă captura cu declaraţia în italiană a croatului, iar goalkeeper-ul pare să fi zis exact ceea ce acum neagă.