A furat 15 cruci din cimitir! Iată ce a făcut cu acestea un minor din Ocniţa

Poliția din Ocnița a fost sesizată astăzi despre faptul că în perioada de timp 10-11 mai, curent, din cimitirul din localitatea Paladea, raionul Ocnița, au fost sustrase 15 cruci din metal.

Veniți la  fața locului și ca urmare a acțiunilor întreprinse, la scurt timp, polițiștii au  identificat principalul suspect, un minor de 14 de ani, din aceiași localitate.

Acesta, a recunoscut în prezența părinților și a polițiștilor, că a sustras din cimitir 15 cruci din metal și le-a predat la un colector de metal uzat din satul Bârlădeni. Crucile au fost transportate cu o căruță, împrumutată de minor de la un consătean de-al său.

În acest caz a fost întocmit un proces-penal, dar pentru că este implicat un minor, decizia va fi luată de către procuratură.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.