(VIDEO) FC Liverpool și FC Sevilla vor juca în finala UEFA Europa League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Liverpool și deținătoarea trofeului FC Sevilla vor juca finala Europa League, de la Basel, cele două echipe obținând joi calificarea în ultimul act al competiției.

Liverpool a învins pe teren propriu, scor 3:0, în returul cu Villareal, calificându-se în finală cu scorul de 3:1 la general.

„Cormoranii” au dominat partida de pe Anfield de la început și până la final, înscriind în minutele 7 (Bruno Soriano, autogol), 63 (Sturridge) și 83 (Lallana). Din minutul 71 gazdele au jucat în superioritate numerică, după ce Victor Ruiz a fost eliminat.

FC Sevilla a reușit a treia calificare consecutivă în finala Europa League, după ce a învins în returul de pe teren propriu, cu scorul de 3:1 (5:3 la general) pe Șahtior Donețk.

Gameiro (9, 47) și Mariano au marcat pentru câștigătoarea ultimelor două ediții ale competiției, în timp ce reușita ucrainenilor i-a aparținut lui Eduardo (44).

Astfel, în finala de pe 18 mai, de la Basel, se vor întâlni Liverpool, câștigătoarea trofeului în 2001, și FC Sevilla, care a câștigat de 4 ori competiția în ultimii 10 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...