Nume
Parola
Vizualizări: 3700
Asistentul Secretarului General al Națiunilor Unite pentru drepturile omului va vizita Republica Moldova în perioada 28-31 martie 2016
30 Martie 2016 — Începând cu 28 martie 2016, Asistentul Secretarului General pentru drepturile omului, Dl. Ivan Šimonović, va vizita Republica Moldova, în cadrul unei misiuni oficiale.

Pe parcursul vizitei de 4 zile, Dl. Šimonović va avea ședințe la nivel înalt și discuții cu autoritățile publice, reprezentanții societății civile, echipa de ţară a ONU și partenerii de dezvoltare internaționali prezenți în țară. Pe parcursul misiunii sale, Dl. Šimonović va întreprinde câte o vizită în UTA Găgăuzia și în regiunea transnistreană.

În ultima sa zi de lucru în Moldova, 31 martie, Dl. Šimonović se va întâlni cu mass-media într-o conferință publică de presă, care va avea loc în sala de conferințe a Casei ONU (31 August 1989 str., 131) la ora 17.00.

Ivan Šimonović activează în calitate de Asistent al Secretarului General al ONU pentru drepturile omului din iulie 2010. Dl. Šimonović conduce Oficiul de la New York al Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului.

Pentru detalii, accesați: http://www.ohchr.org/EN/AboutUs/Pages/ASG.aspx.