01:32:59 25.04.2024
Stiri

IMAGINI INCREDIBILE într-o benzinărie. Doi poliţişti i-ai cerut actele unui şofer, dar când a deschis portiera au pus mâna pe pistol

Știri 19.03.2016 18:25 Vizualizări2606 Autor: Ziarul National
IMAGINI INCREDIBILE într-o benzinărie. Doi poliţişti i-ai cerut actele unui şofer, dar când a deschis portiera au pus mâna pe pistol


Într-o benzinărie din Răcari, judeţul Dâmboviţa, a avut loc o scenă parcă desprinsă dintr-un film de acţiune. Un poliţist a fost târât aproape 100 de metri de maşina unui şofer băut, acesta refuzând să oprească la semnalul agenţilor, informează gandul.info.

Şoferul are 39 de ani, este din Costeşti Vale, nu are permis, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta se afla în maşină cu încă o persoană. Poliţiştii din Răcari au vrut să oprească maşina pentru un control de rutină, însă, când au văzut că şoferul nu vrea să oprească, au plecat în urmărirea acestuia.

Fugarii au reuşit să scape de două filtre avariind una din autospecialele de poliţie. Maşina acestora a fost în cele din urmă blocată de un alt echipaj într-o staţie PECO, însă în momentul în care unul dintre agenţi a deschis portiera, şoferul a demarat în trombă cu agentul agăţat de portieră. Camerele video au surprins întregul moment.

Poliţistul s-a ales în cele din urmă cu mâna ruptă, iar cei doi fugari, prinşi de un alt echipaj pe un câmp din localitatea Costeşti Vale, urmează să fie audiaţi de procuror şi riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru ultraj, scrie Adevărul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md