Crima a fost comisă în seara zilei de 16 decembrie 2013, când inculpaţii au aşteptat victima în scara blocului pentru a o jefui. Făptuitorii au planificat din timp crima, acumulând informaţii despre activitatea ei, programul zilei şi modul de a colecta banii de la punctele de comerţ cu peşte, a căror proprietară aceasta era. 

Femeia a opus rezistenţă, iar atacatorii i-au aplicat o lovitură cu cuţitul în regiunea inimii, i-au smuls geanta şi au fugit cu un automobil. Femeia de 35 de ani a murit pe loc.

În geanta victimei se aflau bani, bijuterii din aur şi lucruri de valoare, estimate la peste 93 de mii de lei. În ianuarie 2014 suspecţii au fost reţinuţi. Ei s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Ialoveni, cu vârste cuprinse între 33 şi 35 de ani, anterior judecaţi.

Recent, prin decizia Colegiului Penal al Curţii de Apel Chişinău, apelul procurorului a fost admis şi unul dintre inculpaţi a fost condamnat la detenţiepe viaţă. Totodată, inculpaţii au fost obligaţi să-i achite succesorului părţii vătămate un prejudiciu moral şi material de 368 de mii de lei. Decizia Curţii de Apel este definitivă şi executorie, însă poate fi atacată cu recurs ordinar la Curtea Supremă de Justiţie.