Nume
Parola
Vizualizări: 4046
Formează o echipă, plantează puieţi de salcie şi poţi câştiga 1250 de USD
15 Martie 2016 — Rețeaua Tinerilor Ecologiști ,,Iubește-ți râul’’ reprezintă o rețea de tineri activi, interesați de problemele mediului înconjurător și iubitori ai Naturii. Pe parcursul a celor trei ani de existență, tinerii din cadrul rețelei s-au implicat și au realizat un șir de acțiuni menite să informeze publicul larg despre rezultatele impactului negativ asupra mediului înconjurător.

Astfel, cu scopul de a extinde la nivel național Rețeaua Tinerilor Ecologiști și de a planta fâșii de protecție de-a lungul râurilor din țară, se lansează concursul ,,Plantează-ți viitorul’’, care se va desfășura în perioada martie - octombrie 2016. Concursul încurajează participarea tinerilor din întreaga ţară şi mobilizarea autorităţilor publice locale pentru a se implica în procesul de plantare a puieţilor de salcie.

Concursul se va desfăşura în două etape: etapa de plantare a puieţilor, câştigătorul căreia se va alege cu 1000 USD şi etapa de prindere a puieţilor plantaţi, iar pentru această etapă premiul este de 1250 USD.
Deci, te invităm să participi la concurs! Vei câştiga nu doar o sumă de bani, dar şi o bună experienţă de a lucra în echipă, vei învăţa cum să ai grijă de o fâşie plantată de-a lungul unui râu şi cu siguranţă vei deveni un bun ecologist.

Acest concurs este organizat în cadrul inițiativei ,,Iubește-ți râul'', în parteneriat cu Agenţia ,,Apele Moldovei'' şi Moldsilva, iniţiativă susținută financiar de către fundația americană EcoCatalyst Foundation