00:12:57 26.04.2024
Stiri

Grenade și zeci de kilograme de droguri, descoperite într-o locuință din Cahul

Social 06.03.2016 17:15 Vizualizări1593 Autor: Galina Munteanu


Grenade și zeci de kilograme de droguri, descoperite într-o locuință din Cahul igp.gov.md

Un grup criminal care activa pe teritoriul raionului Cahul, specializat în creșterea, păstrarea și realizarea substanțelor narcotice, a fost anihilat de poliţişti.

Ieri, 5 martie, oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii la domiciliile suspecţilor. Printre acestea s-au numărat locuinţa unui bărbat în vârstă de 30 de ani din satul Badicul Moldovenesc, raionul Cahul, dar și două locuințe ale rudelor acestuia de care bărbatul avea grijă. De aici, poliţiştii au ridicat, în total, 30 kg de masă vegetală mărunțită asemănătoare cu cânepa, cinci kilograme de semințe de cânepă, mai multe ghiveciuri pentru creșterea plantelor, utilaj pentru confecționarea țigaretelor din cânepă, două grenade de tip RGD-5 și F-1.

De asemenea, poliţiştii au depistat o încăpere adaptată special și utilată pentru creșterea și uscarea cânepei. Mai mult, la domiciliile bănuiţilor au fost depistate mai multe bunuri care au fost anterior furate din mai multe gospodării din raion.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru producerea, prelucrarea și prepararea substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare. Dacă li se va demonstra vinovăţia, aceştia riscă până la 15 ani de închisoare.

Pe moment, oamenii legii încearcă să dea de urmele bărbatului din Badicul Moldovenesc, raionul Cahul, care se ascunde, dar şi ale altor persoane implicate în acest caz.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md