Nume
Parola
Vizualizări: 4314
Livrarea blanchetelor de hârtie specială şi a formularelor tipizate - siguranţă şi dinamism
mun. Chisinau, 4 Martie 2016 — De la începutul acestui an Serviciul Fiscal de Stat a liberalizat procesul de acordare a diapazonului de serii şi numere pentru formulare tipizate, care pot fi obţinute utilizând SIA „COFT” (Comanda online a formularelor tipizate).

În acest context, Î.S. „Fiscservinform” a disponibilizat şi oferă în continuare agenţilor economici posibilitatea de a comanda blanchetele de hârtie specială şi formulare tipizate, dar şi condiţii avantajoase de livrare a respectivelor.

Numeroşi agenţi economici deja au beneficiat de serviciile noastre privind furnizarea acestor produse, optând pentru siguranţă şi încredere, de care au nevoie afacerile lor.

Ne face plăcere să venim în întâmpinarea cerinţelor Dvs. Echipa noastră de oameni dedicaţi şi cu experienţă Vă stă la dispoziţia pentru a realiza toate aspiraţiile şi cerinţele înaintate în timpul colaborării cu Î.S „Fiscservinform”.

Toate comenzile vor fi livrate în luna imediat următoare după efectuarea nemijlocită a comenzii. De asemenea, acestea vor fi însoţite de un Certificat de conformitate eliberat de către Laboratorul de cercetări în domeniul protecţiei documentelor (SR EN ISO/CEI 17025:2005)

Pentru informaţii suplimentare şi realizarea prealabilă a comenzii de achiziţionare a blanchetelor hârtiei speciale şi a formularelor tipizate, Vă rugăm să apelaţi la numerele de telefon (022)822 039 sau (022)822 222