15:13:37 29.03.2024
Stiri

Accident TRAGIC // Și-au găsit MOARTEA încercând să scape de poliție

Social 28.02.2016 17:57 Vizualizări2554 Autor: Victoria Bortă
Accident TRAGIC // Și-au găsit MOARTEA încercând să scape de poliție igp.gov.md


Trei tineri au decedat în această noapte într-un accident rutier produs în apropiere de localitatea Cupcini, raionul Edineț.

În automobilul de marcă BMW se aflau opt tineri, cu vârstele cuprinse între 19 și 24 de ani, toți originari din raionul Edineț, care se întorceau de la un club de noapte.

În acel moment, pe traseul R 14, trei echipaje de poliție se aflau în misiune, în timpul raziilor efectuate cu scopul contracarării numărului mare de încălcări comise de conducătorii auto.

Observând filtrul inspectorilor de patrulare, care la moment verificau alți conducători auto, șoferul BMW-ului a accelerat trecând de acesta.

În timpul deplasării mașinilor de poliție spre Bălți, unde urmau să efectueze un alt filltru, inspectorii au obervat piese ale unei mașini pe traseu, după care au depistat mașina avariată.

Imediat au solicitat la fața locului toate serviciile abilitate să intervină în asemenea cazuri și au dirijat circulația rutieră, pentru ca organele competente să poată interveni.

Șoferul mașinii care a derapat în curbă și s-a tamponat în copac, din cauza vitezei excesive, a fost testat alcoolscopic, gradul de alcoolemie în aerul expirat fiind de 0,52 mg/l, testați au fost și ceilalți pasageri rămași în viață, toți fiind în stare de ebrietate.

De asemenea, șoferul nu deținea nici permis de conducere.

În urma accidentului rutier, trei tineri de 22 de ani au decedat, două fete și un băiat. Polițiștii și procurorii urmează să stabileacă toate circumstanțele producerii accidentului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md