Actualitate

Calea Ferată a Moldovei a organizat o cursă specială de Dragobete

Potrivit sursei citate, CFM desfășoară concursul „Dragostea uneşte două maluri româneşti!”, cîştigătorii căruia vor fi premiaţi cu 26 de bilete (clasa I, tur-retur), cîte două pentru fiecare învingător.

„La concurs s-au înscris circa 60 de persoane. Rezultatele vor fi publicate pe pagina de Facebook a Gării. Vor fi premiate cele mai emoţionante şi pasionale declaraţii de dragoste”, a susţinut Mihail Arusoi.

„Începînd de astăzi şi pînă la data de 24 februarie ceilalţi călători vor beneficia de o reducere de 50%. Un bilet clasa II pînă la Iași va costa 74 de lei, iar preţul unui bilet clasa III va fi de 66 de lei. Ora plecării va fi 6.54, iar cea a revenirii de la Iaşi – 17.00”, a adăugat Arusoi.

Biletele pot fi procurate de la Gara Internaţională Chişinău, staţia Călăraşi şi Gara internaţională Ungheni.

Cursa feroviară Chișinău – Iași, (st. Socola) a fost lansată în septembrie 2014. Pînă pe data de 4 ianuarie curent ea a fost zilnică, însă din cauza fluxului mic de călători a fost modificată. Acum trenul de pe acest traseu circulă de vineri pînă luni. Odată cu încălzirea timpului, cursa va deveni zilnică. 

sursa: moldpres.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *