18:40:22 25.04.2024
Stiri

FOTO // Vezi ce filme îi ajută pe BĂRBAȚI să înţeleagă ce vor FEMEILE

Monden 14.02.2016 20:00 Vizualizări2537 Autor: Ziarul National
FOTO // Vezi ce filme îi ajută pe BĂRBAȚI să înţeleagă ce vor FEMEILE sursa: urbology.ro


Una dintre întrebările existenţiale ale unui bărbat este: ce-şi doresc femeile? Căutarea răspunsului bântuie omenirea de mii de ani, dar într-un ritm mult mai intens în ultimele secole.

Evident că printre cei care caută o variantă acceptabilă de răspuns sau de înţelegere a acestei dileme umane se află şi regizorii. Mai pe faţă sau mai puțin nuanţat, ei au realizat producţii care se apropie de variante acceptabile ca mesaj. Răspunsul e foarte greu de enunţat pentru că toate îşi doresc acelaşi lucru, dar în mod diferit. Sau mai bine spus, toate vor acelaşi lucru, dar vor altceva.

10. HEAD IN THE CLOUDS, 2004

Acest film încearcă să surprindă natura iubirii la femei, care de multe ori este ciudată şi neînţeleasă. Filmul este un clasic al genului „Ce-şi doresc femeile?” şi le are în rolurile principale pe două frumuseţi carismatice Charlize Theron şi Penelope Cruz.

9. SWEET NOVEMBER, 2001

Filmul este un ghid al alegerilor pe care femeile le fac atunci când iubesc, dar şi motivele din spatele lor. Este de fapt viaţa a doi necunoscuţi care se întâlnesc întâmplător şi ale căror destine se împletesc şi se vor schimba pentru totdeauna.

8. AN EDUCATION, 2009

Este un film minunat şi, din păcate, subevaluat. Pelicula este despre o adolescentă naivă care se grăbeşte să ajungă în lumea dură a adulţilor. Este o dramă tragică, din perspectiva experienţei de viaţă, deşi nu este marcată de violenţă sau moarte. Din păcate, multor femei li se întâmplă lucrurile pe care le veţi vedea în film.

7. BLUE JASMINE, 2013

„Blue Jasmine” este un film pe care e necesar să-l vezi măcar o dată în viaţă. Îţi va educa comportamentul şi încercarea de a înţelege ce vrea o femeie. Este unul dintre cele mai bune filme ale lui Woody Allen, iar Cate Blanchett a luat Oscarul pentru rolul din „Blue Jasmine”.

6. AMELIE, 2001

Amelie este o fata naivă şi inocentă din Paris care este dominată de propriul simţ al dreptăţii. Ea decide să-i ajute pe cei din jurul ei, dar de-a lungul acestei călătorii descoperă iubirea.

5. BRIDGET JONES’S DIARY, 2001

O britanică este hotărâtă să-şi dezvolte şi să-şi îmbunătăţească viaţa în timp ce-şi caută marea dragoste, într-un an în care-şi notează totul în jurnal.

4. WHAT WOMEN WANT, 2000

Povestea peliculei porneşte de la un accident casnic, după care Mel Gibson poate auzi ce gândesc femeile. Se spune că cine le înţelege pe femei poate conduce lumea. Nu e atât de simplu pentru că femeile au o gândire complexă. Printre acele femei se află soţia, iubita, sora, mama, aşa că e greu să fii stăpânul lor.

3. GONE GIRL, 2014

„Gone Girl” este un film atipic, dar foarte bine făcut. Rosamund Pike joacă extraordinar rolul unei soţii care e în stare de orice pentru a-şi atinge scopurile. După ce soţia lui dispare, Nick Dunne (Ben Affleck) este impins de frenezia media şi presiunea poliţiei să mintă în defavoarea sa, dar, mai important, să se redescopere că nu este un soţ atât de bun pe cât îşi imagina că este.

2. HE LOVES ME… HE LOVES ME NOT, 2002

Femeile au tendinţa de a avea o imaginaţie mai bună decât a bărbaţilor. Uneori, ele au posibilitatea şi îşi creează propria versiune a realităţii şi rămân agăţate de acea versiune. Marea dragoste se poate transforma imediat în cel mai mare coşmar. Nu rataţi filmul ăsta, are mai mult suspans decât un film de acţiune.

1. MALENA, 2000

Mulţi s-au uitat la „Malena” pentru că au auzit că Monica Bellucci apare goală. Este adevărat, e superbă, dar nu despre asta e vorba. Nu este o nuditate gratuită, dirijată de un instinct carnal. Povestea este complexă şi e un exemplu de cum poţi fi răstignit de o societate obtuză, cinică, încastrată ermetic în nişte tipologii şi algoritmi, care uneori îţi ucid sufletul şi îţi otrăvesc gândirea.

Sursa: urbology.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md