(VIDEO) Tottenham se impune cu Man City și se înscrie în lupta pentru titlu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tottenham a învins duminică, în deplasarea cu Manchester City, scor 2:1, rezultat care propulsează echipa lui Mauricio Pochettino până pe locul 2 în Premier League.

Meciul de Ettihad era unul extrem de important, aliniind la start ocupantele locurilor 3 și 4 în clasament, mai ales în condițiile în care Leicester a fost învinsă anterior de Arsenal, iar lupta la titlu se încingea tot mai mult.

Prima repriză a fost una extrem de echilibrată, cu ocazii de ambele părți, încheiată fără gol marcat. Mitanul secund a fost foarte spectaculos, iar Kane a deschis scorul în minutul 53, prin Kane.

Marea speranță Iheanacho a egalat în minutul 73, dar oaspeții au dat lovitura, contrar cursului jocului, 10 minute mai târziu, prin Eriksen, aflat la prima fază de la intrarea pe teren.

Scor final 2:1, iar Tottenham înregistrează a 5-a victorie consecutivă, în timp ce City pierde al doilea meci la rând pe teren propriu pentru prima dată din 2008.

În urma acestui rezultat, Tottenham a urcat până pe locul 2 în clasament, cu 51 de puncte la activ. City rămâne pe 4, cu 47 de puncte.

Cattura


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...