Nume
Parola
Vizualizări: 3156
Centrul Naţional de Mediu invită din nou la campania de salubrizare a malurilor rîului Bîc
8 Aprilie 2015 — Acțiunea se va desfășura joi, 09 aprilie, cu începere de la orele 13.00 pe ambele maluri ale râului Bîc, de-a lungul străzii Calea Basarabiei, începînd cu al doilea pod de trecere peste rîul Bîc. De data aceasta, la acţiune se vor alătura studenţii de la Universitatea Agrară de Stat, colegiul de ecologie şi angajaţi ai companiei „gasNatural fenosa”.
Amintim că Centrul Național de Mediu a desfăşurat o acţiune similară, sîmbătă, 4 aprilie. Detalii despre acţiune pot fi vizualizate accesînd linkul: http://environment.md/info/122-Peste-300-de-chiinuieni-s-au-mobilizat-n-campania-de-salubrizare-a-rului-Bc-din-4-aprilie.html

Sperăm că şi de data aceasta elanul partenerilor noştri să fie molipsitor și să vedem alături de ei şi alți cetățeni responsabili care doresc să-și aducă personal contribuția la curățarea malurilor râului nostru. Echipamentul necesar pentru desfășurarea acțiunii va fi asigurat de Centrul Național de Mediu.
De asemenea facem un îndemn reprezentanților mass-media să se alăture campaniei de salubrizare de joi și să mediatizeze acțiunea pentru a convinge și mai mulți cetățeni ai Chișinăului că schimbarea atitudinii vine din responsabilitatea și munca fiecăruia, indiferent de domeniul de activitate şi indiferent de funcţiile pe care le ocupă.
Te așteptăm deci, joi, 09 aprilie la ora 13.00 la Campania de Salubrizare a malurilor râului Bîc!
Startul acțiunii se va da de la al doilea pod de trecere peste râul Bîc amplasat pe str. Calea Basarabiei, unde echipa CNM te va echipa cu saci, mănuși, zâmbet și optimism pentru a readuce la viață râul nostru!
Te așteptăm cu mare drag!
Pentru detalii ne puteți contacta la nr. de tel.: 022 83 67 27 sau la mob.: 060176393. Persoană de contact: Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul Național de Mediu.

Partenerii evenimentului sunt:
Universitatea Agrară de Stat
Colegiul de Ecologie
compania „gasNatural fenosa”
Organizator:
Centrul Naţional de Mediu
Acțiunea este organizată de Centrul Naţional de Mediu şi face parte din șirul de activităţi realizate în cadrul campaniei „Iubește-ți rîul!” și proiectul "Rîurile noastre – provocarea apelor transfrontaliere", finanțat de Programul de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD și cofinanțat de Fundația EcoCatalyst Foundation.