(VIDEO) Reacția președintelui raionului Basarabeasca, acuzat că ar fi plătit „protestatarul sincer” de la Publika TV

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce președintele PSRM Igor Dodon a spus că partidul pe care îl conduce nu are nicio legătură cu așa-zisul „protestatar sincer” de la Publika TV, cu o reacție a venit și președintele raionului Basarabeasca, Petru Pușcari.

Pușcari susține că nu are nicio legătură că acest „protestatar” și că, deși îl cunoaște, nu l-ar mai fi văzut de câteva luni.

„Dacă se dovedește vreo legătură între mine sau echipa mea și această poveste sunt gata să-mi dau demisia din funcția de președinte al raionului. Îl cunosc pe acest băiat, dar de 3-4 luni nu l-am mai văzut”, a declarat Pușcari, care a mai spus că este gata să aibă o întrevedere cu Renato Usatîi și Igor Dodon pentru a „clarifica” lucrurile.

Amintim că duminică a izbucnit un scandal între conducerea PSRM și PN, după ce un „protestatar” din Basarabeasca a acordat un interviu pentru Publika TV, în care l-a acuzat pe primarul de Bălți Renato Usatîi că l-ar fi plătit pentru a protesta.

Ulterior, „protestatarul”, într-o discuție cu Renato Usatîi, a spus că de fapt ar fi fost plătit de Petru Pușcari pentru a face aceste declarații la Publika TV.

Unii deputați socialiști, la rândul lor, îl acuză pe Usatîi că ar sta în spatele acestei istorii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...