În Ankara a fost deschis primul magazin de vinuri moldovenești

Recent, la Ankara a fost deschis oficial primul magazin de vinuri moldovenești. În vânzare sunt expuse vinurile albe și roșii ale companiei moldovenești “Tomai”, din sudul Republicii Moldova. Membrii misiunii diplomatice de la Ankara au vizitat unul din punctele de vânzări și în cadrul discuțiilor, Bariș Oktay Ermihan, proprietarul magazinului a menționat că este mulțumit de deschiderea acestuia, iar vinurile moldovenești devin tot mai populare în rândul consumatorilor turci. El a subliniat că este interesat să importe vinuri moldovenești și ale altor companii din Republica Moldova.

De asemenea, proprietarul magazinului a manifestat interes pentru o eventuală participare la lucrările celei de-a 23-a ediții a Expoziției Internaționale de băuturi alcoolice și produse alimentare Anfas Food and Beverage Fair 2016, care urmează să aibă loc în perioada 10-13 februarie 2016, în or. Antalya, alături de alte companii vinicole moldovenești.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.