Întrebat de presă, unul dintre ei, Benny Andersson, a spus că nu crede că se vor mai afla împreună pe o scenă. „Suntem aici pentru a sărbători”, a declarat şi Bjoern Ulvaeus, proprietarul restaurantului făcut după modelul tavernei greceşti din filmul „Mamma Mia!”, potrivit unei publicaţii locale. 

Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad (Frida), Agnetha Fältskog şi Bjoern Ulvaeus şi-au făcut apariţia separat, pe covorul roşu, spre marea încântare a fanilor şi a invitaţilor, care plătiseră echivalentul a 157 de dolari pentru un bilet. 

Potrivit The Local, în cursul serii de miercuri, la un moment dat, cei patru au pozat alături, timp de 20 de secunde, dându-le astfel ocazia invitaţilor să surprindă imaginea rară a reunirii legendelor pop.

Membrii ABBA, idoli ai muzicii disco din anii 70, cu ţinutele lor de scenă extravagante şi prezenţa lor antrenantă, nu au mai fost văzuţi în acelaşi loc din 2008, la premiera de la Londra şi de la Stockholm a filmului „Mamma Mia!”. 

„ABBA dă o şansă noii afaceri pe tema Mama Mia”, scrie şi site-ul BBC, într-o aluzie la titlul unei melodii de succes a grupului, „Take a Chance On Me”.

Când mult aşteptatul muzeu ABBA s-a deschis la Stockholm, în 2013, Agneta Fältskog se afla în Marea Britanie, pentru a-şi promova ultimul album şi cei patru nu au putut fi văzuţi împreună.

Din 1974, grupul care a cântat împreună timp de zece ani, a vândut peste 380 de milioane de albume în întreaga lume şi are fani din toate generaţiile. Pe scenă nu au mai fost văzuţi împreună de peste 30 de ani şi totuşi, grupul se bucură în continuare de succes.