16:10:39 18.04.2024
Stiri

DOC // S-au DAT de GOL. GAFA comisă de un grup de membri ai PLDM

Politică 19.01.2016 13:56 Vizualizări5138 Autor: Ziarul National
DOC // S-au DAT de GOL. GAFA comisă de un grup de membri ai PLDM


După decizia Consiliului Național Politic al PLDM la care s-a luat decizia ca partidul să treacă în opoziție față de actuala majoritate parlamentară, presa a fost inundată de declarații de presă ale unor organizații teritoriale ale PLDM care își exprimă nemulțumirea față de decizia luată.

După declarația consilierilor raionali, a primarilor și consilierilor locali PLDM din Cahul și cea a aleșilor locali liberal-democrați din Glodeni, astăzi presa a primit o declarație similară și din partea primarilor și consilierilor din Ungheni. Toate declarațiile par însă a fi trase la indigo. Bănuială confirmată de declarația de la Ungheni în care semnatarii scrisorii au uitat să înlocuiască punctele de suspensie de la începutul textului, cu denumirea organizației „revoltate” de faptul că „sunt nesocotiți și desconsiderați chiar de cei care au ajuns lideri centrali ai partidului”.

Declarația semnată de 11 membri ai PLDM din raionul Ungheni informează că aceștia cred că plecarea în opoziție este contraproductivă. „A face opoziție față de un guvern care își asumă obiective comune cu cele ale PLDM nu va aduce beneficii alegătorilor noștri și cu atât mai puțin partidului”, scriu cei care au uitat să indice în declarație organizația de partid din care fac parte.

Același este și mesajul transmis de reprezentanții organizației teritoriale din Cahul a PLDM. La scurt timp după ce a fost făcută publică declarația, deputata Aliona Goța a semnat Declarația de susținere a candidaturii lui Pavel Filip la funcția de prim-ministru.

Președintele interimar al PLDM, Valeriu Streleț, a declarat anterior că aceste declarații de presă sunt regizate și provin din același centru de comandă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md