Nume
Parola
Vizualizări: 3072
Ceremonie de înmânare a autospecialelor şi echipamentului pentru 10 întreprinderi intercomunitare
Peresecina (Orhei), 19 Ianuarie 2016 — CINE: 100.000 locuitori din 40 localităţi din Republica Moldova vor beneficia de servicii comunale mai bune graţie dotării suplimentare a zece întreprinderi de cooperare intercomunitară din Republica Moldova cu autospeciale şi echipament.

CE: Ceremonia oficială de înmânare a autovehiculelor pentru 10 întreprinderi comunale intercomunitare multifuncţionale din întreaga ţară. Întreprinderile-model au fost fondate prin participarea a câteva primării aflate în vecinătate, care au decis să-şi unească eforturile pentru a rezolva în comun toate problemelor ce ţin de serviciile comunale.

UNDE: Scuarul Primăriei din satul Peresecina (Orhei)

CÂND: 20 ianuarie 2016, ora 11.15

IMPORTANT: Cele 10 întreprinderi intercomunitare-model asigură circa 100.000 locuitori din 40 localităţi din Republica Moldova cu servicii mai calitative de evacuare centralizată și depozitare a deșeurilor, deszăpezire, întreținere a drumurilor, întreținere a iluminatului stradal, dezvoltare și mentenanță a apeductului etc.

Dezvoltarea modelului de întreprinderi comunale are scopul de a concentra toate serviciile comunale pentru câteva localităţi învecinate pentru soluţionarea problemelor comune în asigurarea serviciilor de calitate. Toate acestea pentru implementarea în R. Moldova a unui nou model de gestionare eficientă a treburilor comunale.

Transportul pentru mass-media este asigurat (rugăm să confirmaţi prezenţa). Pornirea la ora 9.00, de la hotelul „Codru”.

La eveniment vor participa: Reprezentanţi PNUD Moldova, Guvernului R. Moldova, reprezentanţi ai 10 autorităţi publice locale, directori de întreprinderi intercomunitare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe Tatiana Solonari, responsabilă comunicare, PCDLI, tatiana.solonari@undp.org, tel: 022-820-840; 069377215.