12:44:56 29.03.2024
Stiri

Acest deputat PLDM nu va face în niciun caz alianță cu PD? „Fiecare se străduiește să apuce un ciolan cât mai mare…”

Politică 12.01.2016 09:17 Vizualizări3908 Autor: Ziarul National
Acest deputat PLDM nu va face în niciun caz alianță cu PD? „Fiecare se străduiește să apuce un ciolan cât mai mare…”


Totul se cumpără și se vinde bine pe plaiul nostru mioritic, susține deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, cu referire la cei șapte colegi de-ai ei care au semnat, ieri, pentru formarea unei majorități parlamentare împreună cu democrații, cei 14 transfugi comuniști și liberalii.

„Am ajuns acolo unde a țintit din 2010 Caracatița pe nume Al Capone de Grozești. Parcă vine potopul! Fiecare se străduiește să apuce un ciolan cât mai mare... Totul se cumpără și se vinde bine pe plaiul nostru mioritic. Ca să-si ascundă nimicnicia „cei șapte mititei” (poate mai mulți!) numai ce nu au inventat: pericolul rusesc, deblocare a negocierilor, mandatul poporului, sfatul ambasadorilor și al oficialilor europeni etc. Este trist, lume, trist de tot!”, a scris Maria Ciobanu pe o rețea de socializare.

Deputata face referire și la emisiunea de ieri-seară de la Pro TV, „În profunzzime”, în cadrul căreia democratul Sergiu Sârbu a declarat că, odată cu învestirea unui premier de la PD, lucrurile „se vor stabiliza” în toate domeniile.

„Doi nătărăi,bolnavi de diaree verbală, Munteanu Valeriu și Sârbu Serioja, aseară, în emisiunea Lorenei Bogza, au făcut o demonstrație strălucită de idiotism politic autohton. Primul, Valeriu Munteanu, merge benevol și în iad, dar ministru să fie și acolo! Sârbu pare a fi parașutat de către Plahotniuc pe o altă planetă. Nu recunoaște votul politic, nu știe cine nu a dorit ca PL să fie la guvernare după dezmembrarea fracțiunii din legislatura precedentă, cine n-a votat Guvernul Leancă, cine a demisionat Guvernul Streleț, cine a regizat boicotul la ședința specială de plen din 4 ianuarie curent, în a cui subordine politică se află Procuratura Generală, CNA, aproape toate instituțiile de drept, cine ține în captivitate statul Republica Moldova... Nu știe. El este mic și nu știe nimic! Lui îi este greață...
Mergi de vomită, Serioja! Vomită peste întreaga voastră Caracatiță!”, este sfatul Mariei Ciobanu pentru fostul comunist, actual democrat, Sergiu Sârbu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md