Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (foto) Casa din or. Codru…

(foto) Casa din or. Codru a premierului desemnat, Ion Sturza

Soții Ion și Stela Sturza dețin în or. Codru, mun. Chișinău, o casă de locuit de 134 m.p., dar și un apartament în capitală, pe str. Vasile Alecsandri.

Soții Ion și Stela Sturza sunt stabiliți laIMG_5903 București, România, însă dețin în or. Codru, mun. Chișinău, o casă de 130 m.p. Imobilul este estimat de Cadastru la puțin peste jumătate de milon de lei. Casa omului de afaceri, pe o străduță din or. Codru, mun. Chișinău, pare una modestă, raportată la veniturile și afacerile pe care premierul desemnat le dezvoltă în R. Modova și România. Imobilul este unul îngrijit, care însă a fost construit cu mai mulți ani în urmă. Vecinii lui Sturza confirmă că omul de afaceri locuiește, atunci când este la Chișinău, în această casă, precizând că l-au văzut acolo chiar luni, 21 decembrie 2015, zi în care era desemnat de șeful statului drept candidat la funcția de premier, la volanul unei mașini de teren. Din informațiile ZdG, soții Sturza mai sunt și proprietarii unui apartament de 60 m.p. pe str. Vasile Alecsandri din Chișinău.

Ion Sturza despre casa din or. Codru: „Da, este casa mea. Locuiesc în or. Codru. De ce modestă? Are 130 de m.p. Da, nu m-am inspirat de la alți concetățeni. În București am un apartament, nu am casă”.