De origini braziliene,fostul jucător al celor de la Sheriff Tiraspol a marcat golul cu numărul 5 pentru Al Shabab, echipă aflată pe locul 6 al clasamentului ţării din Golful Persic.

Luvannor a deschis scorul în minutul 15 al întâlnirii pe care formaţia sa a avut-o cu cei de la Al Wasl, în etapa a 13-a din campionat.

Jucătorii de la Al Wasl au egalat înainte de pauză, golul lui Lima stabilind rezultatul final de 1-1.

Henrique Luvannor a evoluat în 4 partide pentru naţionala Moldovei, reuşind să marcheze de două ori. Moldoveanul naturalizat va putea juca din nou pentru selecţionată din 2016, atunci când, conform cerinţelor FIFA, va împlini 5 ani de reşedinţă în ţara noastră.

Autor a 7 goluri pentru echipa noastră naţională , Eugen Sidorenco a avut parte de o serie de accidentări care l-au ţinut departe de gazon.

După 6 luni în care nu a jucat la formaţia sa de club, atacantul moldovean a avut o revenire de senzaţie la Hapoel Nazareth, club care evoluează în liga secundă din Israel.

În minutul 45 al întâlnirii cu Hapoel Katamon, Sidorenco a preluat perfect un balon pasat în adâncime şi, deşi talonat îndeaproape de un fundaş advers, a reuşit să înscrie golul care a deschis tabela.

Reuşita moldoveanului nu a fost suficientă pentru ca formaţia sa să se impună în meci. Gazdele din Katamon au întors rezultatul, marcând golul victoriei în ultimul minut al partidei.

Cu doar 14 puncte după 17 etape disputate, echipa lui Eugen Sidorenco ocupă ultima poziţie în clasamentul ligii a doua şi are şanse minime de a se menţine în eşalonul secund al fotbalului din Israel.