20:55:15 28.03.2024
Stiri

Un deputat democrat a renunțat la mandat! Iată cine îi poate lua locul

Politică 02.04.2015 14:35 Vizualizări2731 Autor: Stela Mihailovici
Un deputat democrat a renunțat la mandat! Iată cine îi poate lua locul gazetadesud.md
Eufrosenia Grețu a renunțat la mandatul de deputat


Deputata democrată Eufrosenia Grețu a renunțat la mandatul de deputat și va reveni în funcția de președinte al raionului Leova.

Parlamentara a anunțat în plenul Legislativului că a luat această decizie după mai multe consultări cu locuitorii raionului.

Eufrosenia Grețu a enumerat mai multe proiecte care au fost dezvoltate în ultimii ani în raion și a anunțat care sunt planurile pentru viitorul apropiat: „ Urmează construcția apartamentelor sociale, un proiect de 62 mln de lei, construcția magistralei de apeduct Leova-Iargara cu un cost de 44 mln, cu suportul Guvernului Germaniei și construcția podului peste râul Prut care va face legătura între localitatea Bumbăta din județul Vaslui, România și orașul Leova

Liberalii au făcut glume pe seama cererii de demisie a deputatei și i-au recomandat să renunțe la decizie pentru că urmează alegerile locale și s-ar putea să-și piardă funcția de președinte al raionului Leova. „După așa un discurs înflăcărat poate merită să nu votăm pentru demisia deputatei și să rămână în Parlament”, a declarat deputatul Ion Apostol.

Potrivit listei electorale, prezentate de PD la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, în Parlament ar urma să vină Corneliu Padnevici, jurist și administrator la SRL „Codru”.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md