Nume
Parola
Vizualizări: 6569
INVITAȚIE MASS MEDIA, 17 decembrie 2015: MOLDREC lansează prima fabrică Eco de reciclare a tuturor tipurilor de deșeuri din Moldova
Chișinău, 15 Decembrie 2015 — CINE: Asociația ”MoldRec” și Ministerul Mediului al Republicii Moldova.

CE: Conferință de presă unde va fi prezentată lansarea, în premieră pentru Republica Moldova, a primei fabrici pentru reciclarea tuturor tipurilor de deșeuri, în cadrul proiectului ”Garda de reciclare”.

UNDE: Agenția de presă ”Infotag”, str. Cogălniceanu, 76, Municipiul Chișinău.

CÂND: Joi, 17 decembrie 2015, ora 11.00.

*****

Despre ”Garda de recialre”:
Este cea mai ambițioasă inițiativă social-ecologică non-profit din Republica Moldova implementată de către Asociația ”MOLDREC”. Obiectivul principal al acestei inițiative constă în crearea unui program Național social-ecologic Non-Profit, care va veni cu soluția de colectare şi Reciclare a tuturor tipurilor de deșeuri. Asociația își propune crearea unor programe informative de educație care ar promova cultura de reciclare și educația ecologică la nivel național.

Despre Asociația ”MOLDREC”:
Asociația non-profit „Moldrec” își desfășoară activitatea din anul 2013 în baza Autorizației de Mediu Nr. 60/2015 și a Licenței Nr. 048859. Moldrec are drept scop promovarea culturii de reciclare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice prin intermediul elaborării unui sistem de gestionare eco-rațională. Misiunea asociatiei este să asigure protecţia mediului înconjurător prin reducerea la minim a volumului de deseuri de echipamente electrice si electronice, eliminate la întîmplare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Iulian Gamureac
Președintele Asociației ”MOLDREC”

Mob: 060121112
E-mail: office@moldrec.md
Website: www.moldrec.md