Vin sărbătorile și nu reușești să faci curat? Iată soluția!

Dacă nu ai timp, iar sărbătorile bat insistent la ușă, nu te alarma! Împarte responsabilitățile, iar ce nu reușești – lasă profesioniștilor.

Service Magic oferă o gamă largă de servicii pentru toate necesitățile casei sau biroului vostru. Compania oferă un pachet standard de servicii la care puteți adăuga și altele.

În pachetul standart intră: aspirare pardoseală, spălare pardoseala – parchet, gresie,etc, debranşare gunoi, igienizare grupului sanitar, igienizarea bucătăriei, ștergerea prafului.

De asemenea, la alegere puteți opta și pentru alte servicii, cum ar fi spălarea rufelor, spălarea fotoliilor, spălarea frigiderului sau a covoarelor.

Timpul de lucru depinde de numărul de camere şi de dificultatea lucrărilor. Curăţenia generală într-o garsonieră poate dura 2-3 ore şi până la 6-7 ore într-un apartament cu o suprafaţă mare. În cazul vilelor, lucrările de curăţenie pot dura chiar şi 8-9 ore. Mai multe detalii le puteți obține prin telefon la 022 242627 sau la adresa de e-mail [email protected].

ServiceMagic iţi pune la dispozitie câteva modalităţi de plată. Poţi achita serviciul atunci când plasezi comanda prin transfer bancar sau cu cardul de credit. O alta opţiune este plata cash dupa executarea serviciilor de curăţenie solicitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.